Velikonoční hodování
Letošní velikonoční menu je obvzlášť vymrskané:
Polévka
- Pohanková polévka se slaninovým chipsem
- Hráškový krém s hoblinkami parmezánu
Předkrm
- Carpaccio z červené řepy s kozím sýrem a piniovými oříšky
- Jarní špenátová roláda plněná uzeným lososem a smetanovým sýrem
Hlavní chod
- Jehněčí pečeně na rozmarýnu a tymiánu, velikonoční muffin, pyré z červené řepy
- Telecí roláda plněná vaječnou omeletkou, gratinované smetanové brambory s glazovanou baby karotkou
- Králičí stehno sous-vide s uzeným bůčkem, špenátem a špekovým knedlíkem
- Jehněčí sekaná pečeně, bramborový salát
- ¼ Konfitovaná husička s růžičkovou kapustou, bramborové lokše
- Baby kuřátko pomalu pečené na tymiánu a bílém víně, s velikonoční nádivkou
Zobrazit všechny aktuality